Benvinguts a Inlingua Tàrrega | Escola d'idiomes | Broaden your horizons. Amplia els teus horitzons.
Inlingua Tàrrega | Escola d'Idiomes

Inlingua Tàrrega | Escola d'Idiomes

 • CURS 2018-2019
  Matrícula oberta: 11 de juny. Read more
 • SPEAKING CLUB FOR PARENTS
  NOU CLUB PER A PARES I MARES Read more
 • DOTS ENGLISH CLUB
  JULIOL EN ANGÈS: DE 2 A 6 ANYS Read more
 • INTENSIUS DE CAMBRIDGE AL JULIOL
  TÈCNIQUES DE FIRST O ADVANCED Read more
 • CURS 2018-2019
 • SPEAKING CLUB FOR PARENTS
 • DOTS ENGLISH CLUB
 • INTENSIUS DE CAMBRIDGE AL JULIOL

Últims Tweets:

Subscriu-te al Newsletter !

Inlingua Online Learning

Aprendre idiomes a inlingua esdevé més professional, eficient i divertit gràcies a l’inlingua Online Learning.

Es tracta d’una eina d’aprenentatge que combina els beneficis de les classes presencials amb l’ús de les noves tecnologies. L’iOL consisteix en una sèrie d’activitats i exercicis multimèdia que complementen les classes als centres inlingua. Aquestes activitats complementàries proporcionen recursos pedagògics addicionals que enriqueixen la formació presencial i eviten perdre matèria en cas de no assistència.

Beneficis per al participant

Aprendre a qualsevol lloc en qualsevol moment

Viatges sovint i et resulta difícil assistir a classe amb regularitat? Amb inlingua Online Learning ja no és un problema. L’ iOL està disponible les 24h del dia els 365 dies de l’any des de qualsevol part del món per poder-te connectar i seguir l’itinerari personalitzat que el teu professor t’haurà assignat i no perdre així continguts de les classes presencials.

A més a més, permet una comunicació directa amb els teus professors i t’ofereix un sistema d’auto-avaluació que et facilitarà en tot moment saber quin és el teu progrés en l’assoliment.

Motivació extra

La plataforma és molt senzilla i fàcil d’utilitzar i conté més de 10.000 exercicis diferents per practicar les quatre habilitats: comprensió oral, comprensió escrita, redacció i pràctica oral.

Així mateix també compta amb un índex de punts gramaticals perfectament classificat per nivells i temàtica que permet a l’alumne buscar explicació addicional sobre les estructures gramaticals que es treballen.

Té també un sistema de missatgeria independent que facilita la comunicació entre professors i alumnes i entre alumnes.

Avantatges per a l’empresa

Sistema eficaç de seguiment

El sistema de seguiment integrat enregistra la informació de l’alumne, les activitats realitzades, el temps de connexió, els exercicis completats i els resultats obtinguts. Els centres inlingua poden enviar informes periòdics a l’empresa client del progrés assolit al llarg del curs.

A la última en tendències tecnològiques

L’iOL ofereix als nostres alumnes una adaptació dels mètode tradicionals de l’ensenyament d’idiomes combinant el millor de les classes presencials i les grans avantatges que avui fan possible les tecnologies de la informació.

Amb iOL les empreses ofereixen als seus professionals, una eina moderna i actualitzada per aprendre idiomes que evita que perdin matèria si no poden assistir al 100% del curs presencial.

Millors resultats

iOL és pràctic i divertit d’utilitzar. D’aquesta manera, els alumnes estaran motivats a continuar aprenent fora de l’aula i desitjaran posar a prova els seus progressos amb les entretingudes i variades activitats que ofereix fins al proper dia de classe.

Demana’ns més informació

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Assumpte (obligatori)

El vostre missatge (obligatori)

Codi Seguretat: (obligatori)
captcha

Visita la web d’inlingua Online