Benvinguts a Inlingua Tàrrega | Escola d'idiomes | Broaden your horizons. Amplia els teus horitzons.
Inlingua Tàrrega | Escola d'Idiomes

Inlingua Tàrrega | Escola d'Idiomes

 • ESTADES D'ESTIU A L'ESTRANGER 2015
  Irlanda, UK, Canadà i EEUU. Read more
 • APROFITA EL JULIOL!
  Intensius de FCE i PET Read more
 • DOTS FIRST ENGLISH
  Promoció Dots Age 3: 39,80€/mes Read more
 • ESTADES D'ESTIU A L'ESTRANGER 2015
 • APROFITA EL JULIOL!
 • DOTS FIRST ENGLISH

Últims Tweets:

Subscriu-te al Newsletter !

Preparació d’examens

inlingua Tàrrega és centre preparador oficial dels examens de Cambridge English Language Assessment i centre examinador de la Fundación CCI.

Així mateix, som centre acreditat per l’Escola d’Idiomes Moderns de la Universitat de Barcelona i tots els nostres cursos han passat un procés de control de qualitat pedagògica, metodològica i de continguts, de manera que quan els nostres alumnes superen un dels nostres cursos amb èxit obtenen un certificat acreditatiu de nivell expedit per la Universitat de Barcelona.

inlingua Tàrrega ofereix cursos específics de preparació per als exàmens de Cambridge English Language Assessment per a joves. Tot seguit la taula d’equivalències:

Taula Equivalències Marc-Nivells 2

Pel que fa als cursos per a adults, oferim la possibilitat d’obrir un curs específic de preparació d’exàmens (Cambridge o ) sota demanda d’un grup mínim d’alumnes. Demaneu-nos un pressupost

Què és el Marc Comú Europeu de Referència (MCERL)?

El Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües (MCERL) del Consell d’Europa és un estàndard internacional per descriure les competències lingüístiques en una llengua estrangera. Conté 6 nivells que van des del més baix, A1, fins al més alt, C2. Arreu del món, hi ha diferents empreses i universitats de prestigi que estan especialitzades en la certificació de competències lingüístiques basades en els descriptors del MCERL.

En un món on la cultura, la feina i els estudis es caracteritzen per la mobilitat internacional i el multilingüisme, cobren especial rellevància aquelles certificadores de més reconegut prestigi internacional com són Cambridge English Language Assessment, TOEFL, Certacles, Trinity ESOL Examinations, IELTS o BULATS. Aquesta última també avalua competències en alemany, francès i espanyol, ja que és un consorci format per la Cambridge English, l’Alliance Française, el Goethe Institut i la Universidad de Salamanca.

Algunes, tenen un perfil més acadèmic, altres es centren en competències de l’entorn laboral, però totes elles estan basades en els descriptors i estàndards que estableix el MCERL.

En el marc de l’estat espanyol, són també reconeguts, especialment en l’àmbit de l’administració pública, els examens de les Escoles Oficials d’Idiomes, entre altres.

Vegeu aquest breu vídeo de Cambridge English que explica el MCERL:

Centre Preparador de:

CambEng_96_P_CMYK 2 COLORS CCI_low

 

Demana’ns més informació

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Assumpte (obligatori)

El vostre missatge (obligatori)

Codi Seguretat: (obligatori)
captcha